Programinė įranga
  1. Home Verslo automatizavimas
  2.  › 
  3. Programos verslo automatizavimui
  4.  › 
  5. Programa sporto skyriui

Programa sporto skyriui



  • Autorių teisės saugo unikalius verslo automatizavimo metodus, kurie naudojami mūsų programose.
    Autorių teisės

    Autorių teisės
  • Esame patvirtintas programinės įrangos leidėjas. Tai rodoma operacinėje sistemoje, kai vykdomos mūsų programos ir demonstracinės versijos.
    Patvirtintas leidėjas

    Patvirtintas leidėjas
  • Dirbame su organizacijomis visame pasaulyje nuo mažų įmonių iki didelių. Mūsų įmonė yra įtraukta į tarptautinį įmonių registrą ir turi elektroninį pasitikėjimo ženklą.
    Pasitikėjimo ženklas

    Pasitikėjimo ženklas
 
Programa sporto skyriui
 
Palyginkite konfigūracijas

Palyginkite programos konfigūracijas

Atskirame puslapyje galite palyginti skirtingų konfigūracijų programinės įrangos funkcijas.

Kaina

Programinės įrangos kaina

Jūs mokate tik vieną kartą. Nėra mėnesinių išmokų!


Mūsų organizacijos automatizavimas yra visapusiška investicija į jūsų verslą!

Dedikuoto serverio nuoma

Jei reikia, užsisakykite virtualaus serverio nuomą

Pažvelkite į keletą priežasčių, kodėl jums gali prireikti debesies serverio.

Nemokamas atsisiuntimas

Nemokamas atsisiuntimas

Galite atsisiųsti programą nemokamai ir dirbti demonstraciniu režimu


Paleisdami programą galite pasirinkti kalbą.

Pirkite programą

Pirkite programą

Norėdami įsigyti programą, galite parašyti mums laišką arba žinutę per pasiuntinius

Programinės įrangos tobulinimas

Jei norite kitos programos, galite pasirinkti iš daugybės paruoštų projektų. Taip pat yra galimybė sukurti programinę įrangą pagal užsakymą.

Pasirinkite kitą programą

Daugelis sporto padalinyje dirbančių organizacijų dažnai susiduria su rankiniu arba Excel apskaitos problemomis. Šiandien šis apskaitos būdas yra beviltiškai pasenęs ir jau po pirmųjų įmonės gyvavimo metų parodo savo trūkumus. Ir tai gali būti net prieš tai. Būtent todėl vis daugiau sporto įstaigų renkasi vieną iš rinkoje siūlomų sporto skyrių programų. USU-Soft atitikties skyriaus programinė įranga padeda kontroliuoti jūsų organizacijos apskaitą. O sporto skyriaus valdymas – universalus sprendimas jums. Svarbu, kad patektumėte į programą, su kuria dirbsite ateityje. Fitneso sekcijos sistemos automatizavimas leidžia negaišti laiko pildant programą savaitei, mėnesiui ar kitiems laikotarpiams. Sporto skyriaus programos pagalba organizacijoje darbas atliekamas greitai, kokybiškai ir sistemingai.

Sporto skyriaus apskaita turėtų būti vykdoma įvairiose srityse. Programos pagalba tvarkydami klientų apskaitą galėsite stebėti mokėjimus laiku ir pasakyti esamas klientų skolas. Tai leidžia neprarasti pinigų ir valdyti sporto skyrių atitinkamu lygiu. „USU-Soft“ kūno rengybos skyriaus programinė įranga padeda vesti sporto įvykių dienoraštį skyriuje, tikrinti kiekvieno trenerio ir kiekvieno kliento tvarkaraštį, vesti abonementų, sporto renginių, sporto įrangos ir uniformų (nuomojamų ar parduotų) apskaitą. parduotuvė). Jūsų įstaigoje Jūsų susikurtoje programoje pateiktų sporto skyrių apskaita leidžia valdyti programą keliose patalpose, išvengiant laiko konfliktų. Skyriaus programoje galite įvesti savo finansų ir kitų sričių, pvz., rinkodaros ir paslaugų, įrašus. Taip pat galite sekti savo finansus ir kitas sritis, pavyzdžiui, rinkodarą ir paslaugas. Sporto padalinių apskaitos sistema suteikia jums didelį pranašumą prieš konkurentus. Naudodami USU-Soft programą, galite vesti sporto įvykių apskaitą iš anksto užsisakę konkrečią patalpą ir sistemoje pažymėdami visus žaidimo dalyvius. Taip pat programa veda sporto žurnalą.

Kitas neabejotinas programinės įrangos pranašumas yra prenumeratos mokesčių nebuvimas. Tai reiškia, kad galite savarankiškai patikrinti skaičiavimus mūsų organizacijoje, užsisakyti kai kuriuos patobulinimus arba kreiptis pagalbos į mūsų ekspertus. Kai pirmą kartą įsigysite programinę įrangą per dviejų valandų nemokamo techninio palaikymo laikotarpį, gausite visą reikiamą informaciją, kad galėtumėte pradėti naudotis programa. Mes automatizavome daugybę organizacijų. Paskyroje turime daug optimizuotų verslo procesų ir dar daugiau patenkintų vartotojų. Programa patogi, prieinama ir labai patikima, nes užtikrina informacijos saugumą. Pagrindines mūsų programos funkcijas galima rasti ir išsamiai aptarti demonstracinėje versijoje. Čia ne tik pamatysite programinės įrangos išvaizdą ir funkcionalumą, bet ir nustatysite, kokios funkcijos bus įdiegtos jūsų kompiuteriuose.

Jūs neturite daug laiko, nes visada esate užimtas. Vertiname tai už jus, todėl stengėmės kiek įmanoma optimizuoti jūsų darbą ir atitinkamai atlaisvinti jūsų laiką, kad galėtumėte atlikti sudėtingesnes užduotis, kurioms atlikti reikia žmogaus analizės ir įgūdžių. atsižvelgti į veiksnius, kurių mašina negali tinkamai atlikti. Pasinaudokite šia unikalia galimybe įgyti pranašumą prieš savo konkurentus. Mūsų ekspertai yra pasirengę suteikti jums bet kokią pagalbą. Jie jums pasakys, kaip greitai ir be problemų naudotis programa. Neabejokite mūsų programos kokybe net nė minutei! Turime daug patenkintų klientų, kurie gali patvirtinti, kad mūsų programa yra puiki ir patikima. Šioje srityje dirbame jau keletą metų. Pas mus dirba tik geriausi specialistai, kuriantys visus reikiamus reikalavimus atitinkančią programą, kurių pastangos ir patirtis pripažįstama visame pasaulyje. Ar norite, kad jūsų verslas būtų pelningesnis? Atsisiųskite mūsų kūno rengybos skyriaus programą, išanalizuokite situaciją savo versle ir gaukite išsamų vaizdą apie tai, kas vyksta jūsų sporto skyriuje.

Gebėjimas elgtis teisingai sunkioje situacijoje yra tarsi ypatingas įgūdis, kurį reikia turėti. Žinoma, žmonės negimsta turėdami tokį gebėjimą – taip nutinka priklausomai nuo vaiko kilmės, aplinkos, santykių ir sunkumų, kuriuos jis turi ištverti. Tačiau labai svarbu ir universitetas, ir tai, kaip leidžiate laisvalaikį. Kai šis fonas yra geras, galite kalbėti apie tai, kaip jums pasisekė, kad turite šį savo asmenybės bruožą. Tačiau tiesa ta, kad labai mažai žmonių gali girtis, kad gali tai padaryti. Tai būtų nelaimė žmogui, nusprendusiam pradėti savo verslą, tačiau šiandien informacinės technologijos padarė proveržį ir leidžia susidoroti su bet kokia sudėtinga situacija. Kaip tai veikia? Sistema visada žino visas detales, susijusias su visais jo kasdienio gyvenimo aspektais.

Verslo procesų ciklas nuolat kartojasi. Jie yra gyvybiškai svarbūs verslo procesuose. Svarbu suprasti, kad ši veikla turi būti stebima ir kontroliuojama. USU-Soft sistema yra tai, ko jums reikia.