Programinė įranga
  1. Home Verslo automatizavimas
  2.  › 
  3. Programos verslo automatizavimui
  4.  › 
  5. Programa fitneso klubui

Programa fitneso klubui



  • Autorių teisės saugo unikalius verslo automatizavimo metodus, kurie naudojami mūsų programose.
    Autorių teisės

    Autorių teisės
  • Esame patvirtintas programinės įrangos leidėjas. Tai rodoma operacinėje sistemoje, kai vykdomos mūsų programos ir demonstracinės versijos.
    Patvirtintas leidėjas

    Patvirtintas leidėjas
  • Dirbame su organizacijomis visame pasaulyje nuo mažų įmonių iki didelių. Mūsų įmonė yra įtraukta į tarptautinį įmonių registrą ir turi elektroninį pasitikėjimo ženklą.
    Pasitikėjimo ženklas

    Pasitikėjimo ženklas
 
Programa fitneso klubui
 
Palyginkite konfigūracijas

Palyginkite programos konfigūracijas

Atskirame puslapyje galite palyginti skirtingų konfigūracijų programinės įrangos funkcijas.

Kaina

Programinės įrangos kaina

Jūs mokate tik vieną kartą. Nėra mėnesinių išmokų!


Mūsų organizacijos automatizavimas yra visapusiška investicija į jūsų verslą!

Dedikuoto serverio nuoma

Jei reikia, užsisakykite virtualaus serverio nuomą

Pažvelkite į keletą priežasčių, kodėl jums gali prireikti debesies serverio.

Nemokamas atsisiuntimas

Nemokamas atsisiuntimas

Galite atsisiųsti programą nemokamai ir dirbti demonstraciniu režimu


Paleisdami programą galite pasirinkti kalbą.

Pirkite programą

Pirkite programą

Norėdami įsigyti programą, galite parašyti mums laišką arba žinutę per pasiuntinius

Programinės įrangos tobulinimas

Jei norite kitos programos, galite pasirinkti iš daugybės paruoštų projektų. Taip pat yra galimybė sukurti programinę įrangą pagal užsakymą.

Pasirinkite kitą programą

Fitneso klubo automatinio veikimo patogumas ir paprastumas yra raktas į jūsų įmonės sėkmę. Mūsų fitneso klubo programa leidžia jums pasiekti šią sėkmę ir palengvinti apskaitą. Sveikatingumo klubo apskaitos programos kelių vartotojų sąsaja leidžia Jūsų sporto centro specialistams lengvai dirbti ir kontroliuoti savo darbą tiek kaip vadovai, tiek treneriai, taip pat tvarkyti sveikatingumo klubo apskaitą. Fitneso klubo automatizavimo programos užsakymų kūrimo ir klientų analizės universalumas valdo visą procesą, leidžiančiu vienu pelės paspaudimu pridėti naują klientą arba patikrinti, ar nėra jau sukurta sutartis. Tinkamai valdydami ir automatizuodami fitneso klubą, galite pasiekti sėkmės verslo pasaulyje. Apskaitą sveikatingumo klube organizuojanti sandėlio valdymo ir medžiagų valdymo automatikos valdymo programa leidžia vesti apmokėjimo už paslaugas apskaitą, peržiūrėti duomenis apie skolas ar kitose srityse. Mūsų kūno rengybos klubo programos pagalba galite sutvarkyti duomenis apie grupes, laiką – tai padės tiksliai apskaičiuoti patalpų darbo krūvį, specialistų grafikus, taip pat ir darbo užmokestį bei kūno rengybos klubo personalo valdymą.

Fitneso klubo valdymo programa yra puiki pagalba jūsų buhalteriui kuriant ataskaitas ir valdymo detales. Sporto klubo valdymas turėtų būti automatizuotas. Tam galime pasiūlyti parengti treniruočių programas, kurios padės vėliau dirbti su klientu ir turėti sąskaitą fitneso klube. Mokymosi patogumui galite naudoti specialias korteles su brūkšniniais kodais, kurias leidžia mūsų sveikatingumo klubų programa. Tai supaprastina klientų stebėjimą, o tai padeda tiksliai registruoti mokėjimo duomenis. Įsivaizduokite, kokia patogi ir šiuolaikiška ši programa! Galite nemokamai atsisiųsti mūsų fitneso klubo programą kaip demonstracinę versiją. Mūsų programa gali uždegti žalią šviesą jūsų fitneso klubo automatizavimui! Tai padeda lengvai valdyti savo veiklą, sekti savo pinigus!

Analizė visada prasideda nuo jūsų klientų. Klientai yra jūsų gerovės šaltinis. Kuo daugiau jais rūpinatės, tuo daugiau jie lankosi jūsų sporto salėje ir atitinkamai uždirba daugiau pinigų. Apie tai, kad Jūsų centras puikiai vystosi, nurodoma specialioje ataskaitų generavimo ir personalo kontrolės apskaitos tvarkymo programa sukurta klientų bazės augimo ataskaitoje. Jei augimas toli gražu nėra teigiamas, atkreipkite dėmesį į rinkodaros ataskaitą. Tai parodo, kaip klientai apie jus sužino dažniausiai. Nešvaistykite pinigų neefektyviems reklamos būdams. Be naujų klientų pritraukimo, nepraraskite senųjų.

Tinkinta klientų veiklos ataskaita parodo, kaip aktyviai klientai naudojasi jūsų paslaugomis. Galėsite matyti unikalių klientų skaičių tiek einamuoju, tiek ankstesniu laikotarpiu. Norėdami tinkamai subalansuoti savo darbo krūvį, tinkintoje ataskaitoje galėsite matyti, kurios dienos ir valandos yra aktyviausios lankymosi valandos. Programos pagalba galėsite sugeneruoti „Vidutinės kontrolės“ ataskaitą, kad suprastumėte esamą perkamąją galią. Tačiau bet kurioje klientų bazėje yra tokių, kurie išsiskiria, nori išleisti daugiau, bet tuo pačiu reikalauja ypatingo dėmesio. Tokius perspektyvius klientus nesunkiai rasite sukūrę „Įvertinimo“ ataskaitą. Reitingo viršuje yra tie, kurie jūsų centre išleidžia daugiausiai, o kuo žemesnis reitingas, tuo mažiau ten pateikiami įdomūs klientai. Be to, prireikus programoje galėsite susikurti skolininko įrašą. Tai labai patogu. Nemokantys už pamokas susirenka į vieną vietą. Jei turite filialų tinklą, galėsite analizuoti tiek pagal filialą, tiek pagal miestą. Kur tiksliai gaunate daugiausiai pajamų?

Konkurencija sporto industrijoje stiprėja. Tačiau žmonėms norint atrodyti vis lieknesni ir sportiškesni, didėja ir tokių paslaugų paklausa. Tai šiuolaikinės tendencijos. Norint išgyventi tokioje konkurencinėje aplinkoje, reikia nuolat modernizuoti savo sporto verslą, sekti šiuolaikinių technologijų naujoves ir stengtis jas diegti anksčiau už konkurentus. Mūsų programa yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori plėtoti savo verslą ir teikti klientams tik aukščiausios kokybės paslaugas. USU-Soft programa yra modernus asistentas organizuojant jūsų verslą!

Yra daug įdomių profesijų, iš kurių galima pasirinkti sau tinkamiausią. Veterinarai, vairuotojai, astronautai, kirpėjai ir kt. Turi. Tačiau yra profesija, kuri šiandien išsiskiria ir tampa populiari. Norime pastebėti, kad šiandien treniruokliai yra paklausūs, nes vis daugiau žmonių nori atrodyti tinkami ir gražiai. Dėl to atsiranda daugiau sveikatingumo klubų, teikiančių sporto paslaugas. Taigi pastebime, kad daugėja žmonių, norinčių tapti treneriais. Tačiau jums reikia profesionaliausių trenerių, kad jūsų kūno rengybos klubas būtų geriausias. Deja, pokalbio metu sunku suprasti ir įvertinti potencialų darbuotoją. Laimei, yra būdas tai padaryti naudojant USU-Soft programą, kuri analizuoja darbuotojų veiklą pagal įvairius parametrus. Pagrindiniai kriterijai – atlikto darbo kiekis, klientų atsiliepimai ir įvertinimas geriausių darbuotojų sąraše.