Programinė įranga
  1. Home Verslo automatizavimas
  2.  › 
  3. Programos verslo automatizavimui
  4.  › 
  5. Baseino valdymo programa

Baseino valdymo programa



  • Autorių teisės saugo unikalius verslo automatizavimo metodus, kurie naudojami mūsų programose.
    Autorių teisės

    Autorių teisės
  • Esame patvirtintas programinės įrangos leidėjas. Tai rodoma operacinėje sistemoje, kai vykdomos mūsų programos ir demonstracinės versijos.
    Patvirtintas leidėjas

    Patvirtintas leidėjas
  • Dirbame su organizacijomis visame pasaulyje nuo mažų įmonių iki didelių. Mūsų įmonė yra įtraukta į tarptautinį įmonių registrą ir turi elektroninį pasitikėjimo ženklą.
    Pasitikėjimo ženklas

    Pasitikėjimo ženklas
 
Baseino valdymo programa
 
Palyginkite konfigūracijas

Palyginkite programos konfigūracijas

Atskirame puslapyje galite palyginti skirtingų konfigūracijų programinės įrangos funkcijas.

Kaina

Programinės įrangos kaina

Jūs mokate tik vieną kartą. Nėra mėnesinių išmokų!


Mūsų organizacijos automatizavimas yra visapusiška investicija į jūsų verslą!

Dedikuoto serverio nuoma

Jei reikia, užsisakykite virtualaus serverio nuomą

Pažvelkite į keletą priežasčių, kodėl jums gali prireikti debesies serverio.

Nemokamas atsisiuntimas

Nemokamas atsisiuntimas

Galite atsisiųsti programą nemokamai ir dirbti demonstraciniu režimu


Paleisdami programą galite pasirinkti kalbą.

Pirkite programą

Pirkite programą

Norėdami įsigyti programą, galite parašyti mums laišką arba žinutę per pasiuntinius

Programinės įrangos tobulinimas

Jei norite kitos programos, galite pasirinkti iš daugybės paruoštų projektų. Taip pat yra galimybė sukurti programinę įrangą pagal užsakymą.

Pasirinkite kitą programą

Baseino valdymo programa, žmonių registravimas į plaukimo pamokas, klientų registracija, mokėjimo laiko stebėjimas, leidimų sistema ir kt. Jis skirtas procesams automatizuoti. Norint automatizuoti tokius skirtingus procesus, būtina naudoti kokybės baseino valdymo programą. Jis buvo sukurtas atsižvelgiant į specialią sporto veiklą ir ypač plaukimo organizacijas. Tokios sistemos pavyzdys yra USU-Soft, skirtas baseino valdymui.

Pastaruoju metu vis daugiau sporto įstaigų, tarp jų ir baseinai, įgyvendindamos specialias programas pereina prie automatinio savo veiklos valdymo. Taip yra todėl, kad pigesnis ir paprastesnis informacijos sisteminimo variantas naudojant standartinę Excel programą tinkamas darbui tik labai mažose įmonėse, turinčiose nedidelį klientų skaičių. Paprastai baseiną lanko daug žmonių, todėl kontrolė jame yra sudėtinga užduotis, reikalaujanti sistemingo požiūrio. „Excel“ duomenys gali būti lengvai prarasti arba netyčia ištrinti. O tai nepriimtina kokybiškai apskaitai ir kontrolei. Todėl rekomenduojame naudoti USU-Soft telkinio valdymo programinę įrangą, kuri yra puikus būdas apsaugoti valdymo dokumentus neprarandant svarbios informacijos. Vienas iš sistemų skirtukų yra ikimokyklinio ugdymo įstaiga. Tiesiog spustelėkite jį, kad įvestumėte:

Ikimokyklinio ugdymo įstaigos funkcionalumo ribose galima kurti įvairaus tipo dokumentus, formas, jas keisti, įvesti ir ištrinti nereikalingus duomenis, kurti įvairias duomenų bazes ir atlikti daugybę kitų naudingų operacijų. Yra demonstracinė programinės įrangos versija, kuri padės atsakyti į visus likusius klausimus perskaičius visus baseino valdymo programinės įrangos aprašymus. Norint susipažinti su demonstracine versija, reikia į bendrą paieškos sistemą įvesti: parsisiųsti baseino valdymo programą. Jūsų pageidavimu pamatysite demonstracinę sistemos versiją bei panašių konkuruojančių programų demonstracines versijas. Perskaitę keletą variantų, galite pasirinkti jums tinkantį produktą. Be to, esame įsitikinę, kad jūsų pasirinkimas priklauso USU-Soft baseino valdymo programai, nes mūsų produktas yra geriausias pasirinkimas specializuotai baseino apskaitos ir valdymo programai. Jei esate tikri, kad norite naudoti mūsų programą, galite ieškoti daugiau informacijos apie USU-soft ir įvesti baseino valdymo programos atsisiuntimo užklausą. Paieškos variklis siūlo demonstracinę versiją. Sukūrėme programą, kuri ir automatizuoja visas atskiras valdymo ar valdymo procedūras, ir automatizuoja užsiėmimų organizavimo procesą baseine. Naudodamiesi mūsų programa, savo baseino gamybos kontrolę pakeliate į naują greičio ir kokybės lygį.

Sportas yra vienas iš svarbiausių elementų, kurie daro mūsų gyvenimą prasmingą ir laimingą. Žmogui judėjimo reikia beveik tiek pat, kiek oro. Todėl sporto paklausa visada bus, todėl galite drąsiai įžengti į šią šiuolaikinės rinkos nišą. Tačiau reikia atminti, kad konkurencija yra labai didelė, todėl reikėtų išmėginti visas priemones, kad išsiskirtumėte iš pilkos paprastų sporto klubų minios. Mūsų programa padės jums tai padaryti. Greitai ir geriausiai galėsite dirbti su klientais, kurie bus patenkinti teikiamos paslaugos kokybe. Galėsite atsiskaityti su bet kokiais jo užgaidomis ir taip laimėti net įnoringiausių, mėgstančių skųstis klientų meilę. Įdiekite mūsų programą ir visam laikui pamirškite apie nesėkmes darbe. Mes visada pasiruošę suteikti kvalifikuotą techninę pagalbą. Mūsų ilgametė patirtis ir puiki reputacija yra tai, kuo galime pasikliauti. Valdykite savo baseiną su mumis – mes padarysime viską, kad jūsų įmonė būtų sėkminga. Tai pelninga ir jums, ir mums.

Be to, visada tikslinga parduoti plastikines korteles, nes prognozuojate atvykstančių žmonių skaičių. Sunku suvaldyti treniruočių zonų talpą, kai klientai užsuka netikėtai ir perka tik vieną apsilankymą. Kaip matote, sportuojančių žmonių daugėja. Kadangi gyvename rinkos santykių pasaulyje, tai turi įtakos ir baseinų įstaigų bei kitų objektų skaičiui. Geros formos jausmas verčia mus vertinti fizinę sveikatą ir didina jūsų norą tobulėti sporto paslaugų teikimo srityje. Net nebūtų žmonių, kurie nuspręstų palyginti tokius terminus kaip valdymas ir telkinys. Žinoma, niekas neturės nė menkiausio supratimo apie galimybę šiuos dalykus sujungti į vieną sistemą. Visgi šiais laikais tai gana populiaru, nes netikėtų žmogaus raidos sričių derinys dažnai lemia gerus rezultatus visomis prasmėmis. USU-Soft baseino valdymo programa yra tai, kas įdiegta jūsų organizacijoje, jei jums sunku neatsilikti nuo nuolat besibaigiančio kūrimo proceso. Nuo to priklauso jūsų verslo efektyvumas. Yra daug priežasčių, kodėl mus taip dažnai renkasi sėkmingi verslininkai, dirbantys įvairiose rinkos srityse. Tačiau pats vertingiausias yra kainų tendencijos ir kokybės derinys. Kalbant apie pirmąjį, tai yra vienkartinis mokėjimas, o po to jūs turite naudoti programą. Informacinės technologijos yra jėga, su kuria neįmanoma kovoti. Bet tai net nebūtina! Išnaudokite tai savo naudai ir pažiūrėkite, ką dar galite pasiekti iš savo pusės.