Programinė įranga
  1. Home Verslo automatizavimas
  2.  › 
  3. Programos verslo automatizavimui
  4.  › 
  5. Programa abonementams

Programa abonementams



  • Autorių teisės saugo unikalius verslo automatizavimo metodus, kurie naudojami mūsų programose.
    Autorių teisės

    Autorių teisės
  • Esame patvirtintas programinės įrangos leidėjas. Tai rodoma operacinėje sistemoje, kai vykdomos mūsų programos ir demonstracinės versijos.
    Patvirtintas leidėjas

    Patvirtintas leidėjas
  • Dirbame su organizacijomis visame pasaulyje nuo mažų įmonių iki didelių. Mūsų įmonė yra įtraukta į tarptautinį įmonių registrą ir turi elektroninį pasitikėjimo ženklą.
    Pasitikėjimo ženklas

    Pasitikėjimo ženklas
 
Programa abonementams
 
Palyginkite konfigūracijas

Palyginkite programos konfigūracijas

Atskirame puslapyje galite palyginti skirtingų konfigūracijų programinės įrangos funkcijas.

Kaina

Programinės įrangos kaina

Jūs mokate tik vieną kartą. Nėra mėnesinių išmokų!


Mūsų organizacijos automatizavimas yra visapusiška investicija į jūsų verslą!

Dedikuoto serverio nuoma

Jei reikia, užsisakykite virtualaus serverio nuomą

Pažvelkite į keletą priežasčių, kodėl jums gali prireikti debesies serverio.

Nemokamas atsisiuntimas

Nemokamas atsisiuntimas

Galite atsisiųsti programą nemokamai ir dirbti demonstraciniu režimu


Paleisdami programą galite pasirinkti kalbą.

Pirkite programą

Pirkite programą

Norėdami įsigyti programą, galite parašyti mums laišką arba žinutę per pasiuntinius

Programinės įrangos tobulinimas

Jei norite kitos programos, galite pasirinkti iš daugybės paruoštų projektų. Taip pat yra galimybė sukurti programinę įrangą pagal užsakymą.

Pasirinkite kitą programą

Svarbu stebėti finansines investicijas kiekvienoje įstaigoje. Svarbiausia nieko nepraleisti ir nedirbti nuostolingai bei nepraleisti viso mokėjimo už paslaugas. USU-Soft abonementų programa leidžia dirbti su kiekvienu klientu individualiai. Pirkdamas abonementą, klientas turi sumokėti, kad galėtų naudotis paslauga. Mokėjimą galite valdyti dėl abonementų automatizavimo ir apskaitos programos. Atsižvelgdami į jūsų paslaugų mokėjimo sąlygų lankstumą, galite sekti konkrečios paslaugos mokėjimo duomenis. Galėsite kontroliuoti patekimą į užsiėmimus, sekti skolas ir dirbti su kiekvienu lankytoju individualiai. Jei klientas sumoka tik dalį sumos arba baigiasi jo abonemento galiojimo laikas, programa jus įspės ir išryškins tą lankytoją.

Galite susidurti su problemomis dirbant su klientais, užšaldant ir nutraukiant abonementus. Mūsų sezoninių bilietų tvarkaraštis padės jums jį valdyti. Dirbdami su abonementais, taip pat su kiekvienu programoje esančiu klientu, galite lengvai nustatyti ledų pradžios datą ir likusių dienų skaičių. Programa įspėja jus ir klientą apie ankstyvą abonemento galiojimo laiką, taip apsaugodama jus nuo klientų pasitikėjimo ir pinigų praradimo. Jei klientas jūsų neįspėjo nustoti lankytis treniruoklių centre arba dėl kokių nors priežasčių nepasinaudojo lankomumo dienomis ir nepasinaudojo „užšaldymo“ galimybe, tvarkaraštyje nurodykite abonementų skaičių. dienų, kai abonementas panaikinamas. Jei turite papildomų parinkčių, pvz., svečių apsilankymus, taip pat stebėsite juos. Programoje nurodykite tokių apsilankymų skaičių ir ar jie naudojami. Kortelių apskaita jūsų įstaigoje yra dar paprastesnė, jei naudojate brūkšninius kodus. Nuskaitydami kortelę galite redaguoti ir patikrinti abonementus. Sezono bilietų automatizavimas padeda greitai dirbti su klientais.

Susidūrę su nepakankamu abonementų valdymu, programoje sukūrėme daugiafunkcines darbo sąlygas ir lankstų įvairios įrangos naudojimą kortelių brūkšninių kodų skaitymui. Į abonementų apskaitą reikėtų žiūrėti rimtai. Naudodami mūsų programą galite lengvai valdyti šį procesą. Ir sutaupykite pinigų, išsaugodami klientų pasitikėjimą!

Dizainas yra svarbi mūsų gyvenimo dalis. Visada atkreipiame dėmesį į tai, kaip atrodo aplinka, pavyzdžiui, mūsų namas. Stengiamės tai daryti taip, kad mums jame būtų patogu. Samdome dizainerius; pirkti tik geriausius ir gražiausius baldus ir pan. Tas pats turėtų būti taikoma ir darbo vietai. Todėl darbuotojai dažnai atsineša šeimos nuotraukų ar gėlių, kad sukurtų jaukią ir patogią darbo aplinką. Kaip dar galite prisidėti prie jos kūrimo? Kaip galite užtikrinti, kad jūsų darbuotojai dirbtų kuo efektyviau? Šiuolaikinės parduotuvės ir sporto klubai apima darbą kompiuteriu, turinčiu didelę klientų duomenų bazę ir didelius duomenų kiekius. Kodėl gi nesusikoncentravus į programos, kurioje darbuotojai praleidžia daug laiko, sąsajos tobulinimą? Todėl priėmėme labai svarbų sprendimą sukurti kelis dizainus vienu metu, kad darbuotojai, kurie yra visiškai skirtingi žmonės, galėtų pasirinkti tai, kas jiems labiausiai patinka. Kažkas, kas nustato gerą darbo režimą ir padeda padidinti komfortą bei produktyvumą. Norėdami tai pasiekti, savo programoje siūlome rinktis iš daugybės temų. Tai leis jums susikoncentruoti į darbą ir nesiblaškyti nuo užduočių.

Deja, daugelis žmonių net nesusimąsto, kaip tai svarbu. O tie, kurie apie tai galvoja, pasiekė didelių aukštumų. Paimkite, pavyzdžiui, sėkmingiausias organizacijas. Juk jie pirmiausia orientuojasi į darbuotojus, tik į tai, kad būtų sukurtos sąlygos, kurios leistų galvoti apie darbą, o ne daryti kitus nepatogius dalykus. Tačiau nesijaudinkite – mes viską apgalvojome už jus ir įdiegėme šį specialų metodą, kad padidintume kiekvieno mūsų programos darbuotojo produktyvumą! Turėdami savo patirtį ir sėkmę, galime pasiūlyti Jums aukščiausios kokybės programą.

Kaip daugelis sako, sportas yra jūsų sveikatos ir stabilios emocinės būsenos pagrindas. Būtent todėl svarbu rinktis tokią sporto salę, kuri siūlo tik kokybiškas paslaugas, kurioje jauti asmeninį požiūrį į kiekvieną klientą. Ir taip pat tokia puikią reputaciją turinti sporto salė. Norint visa tai pasiekti, reikia sunkiai dirbti. Mūsų programa USU-Soft padės jums supaprastinti šį procesą. Rinkitės mus, jei norite pasiekti sėkmės. Užtikriname jus, kad viskas vyks kaip iš sviesto.

Kreipimasis į privačias organizacijas, kurios gerina jūsų sveikatos būklę, yra ta, kad didėjantis žmonių skaičius mums parodo prekių vaizdą. Yra daugiau sąmoningų žmonių, kurie galvoja apie savo ir savo vaikų ateitį. Dėl to kūno rengybos centrai populiarėja ir įgauna tam tikrą reputaciją. Praleisti laiką sporto salėje yra naudinga, nes ši veikla stiprina raumenis ir imuninę sistemą. Patikimiausias būdas patekti į sporto klubą – įsigyti abonementą. Taip pat labai patogu. USU-Soft programa padeda jūsų organizacijai geriausiu būdu susidoroti su keliais abonementais. Nereikėtų pamiršti galimybės atverti naujos sėkmės duris. Mes darome viską, kad būtume verti jūsų dėmesio, nes žinome, kad svarbiausia kokybė! Sveiki atvykę į USU-Soft tvarkos ir kokybės verslo pasaulį.