Programinė įranga
  1. Home Verslo automatizavimas
  2.  › 
  3. Programos verslo automatizavimui
  4.  › 
  5. Fitneso klubo apskaitos programa

Fitneso klubo apskaitos programa



  • Autorių teisės saugo unikalius verslo automatizavimo metodus, kurie naudojami mūsų programose.
    Autorių teisės

    Autorių teisės
  • Esame patvirtintas programinės įrangos leidėjas. Tai rodoma operacinėje sistemoje, kai vykdomos mūsų programos ir demonstracinės versijos.
    Patvirtintas leidėjas

    Patvirtintas leidėjas
  • Dirbame su organizacijomis visame pasaulyje nuo mažų įmonių iki didelių. Mūsų įmonė yra įtraukta į tarptautinį įmonių registrą ir turi elektroninį pasitikėjimo ženklą.
    Pasitikėjimo ženklas

    Pasitikėjimo ženklas
 
Fitneso klubo apskaitos programa
 
Palyginkite konfigūracijas

Palyginkite programos konfigūracijas

Atskirame puslapyje galite palyginti skirtingų konfigūracijų programinės įrangos funkcijas.

Kaina

Programinės įrangos kaina

Jūs mokate tik vieną kartą. Nėra mėnesinių išmokų!


Mūsų organizacijos automatizavimas yra visapusiška investicija į jūsų verslą!

Dedikuoto serverio nuoma

Jei reikia, užsisakykite virtualaus serverio nuomą

Pažvelkite į keletą priežasčių, kodėl jums gali prireikti debesies serverio.

Nemokamas atsisiuntimas

Nemokamas atsisiuntimas

Galite atsisiųsti programą nemokamai ir dirbti demonstraciniu režimu


Paleisdami programą galite pasirinkti kalbą.

Pirkite programą

Pirkite programą

Norėdami įsigyti programą, galite parašyti mums laišką arba žinutę per pasiuntinius

Programinės įrangos tobulinimas

Jei norite kitos programos, galite pasirinkti iš daugybės paruoštų projektų. Taip pat yra galimybė sukurti programinę įrangą pagal užsakymą.

Pasirinkite kitą programą

Fitneso klubo programa, skirta klientų ir įrangos apskaitai, yra patogus fitneso verslo automatizavimo įrankis, padedantis sustabdyti chaosą ir sutvarkyti reikalus. Ši sveikatingumo klubuose naudojama valdymo automatizavimo programa ne tik skaičiuoja lankytojų skaičių, bet ir siūlo kur kas daugiau lūkesčių bei galimybių nei statistika. Tokios fitneso programos, kuri įneša tvarką ir kontrolę, inicijavimas padeda klubui sutaupyti biudžeto ir padidinti pelną. Ir tie, kurie vis dar bando daryti verslą fitneso pramonėje naudodami „Excel“, labai pralaimi. Tokias lenteles ir programas dabar galima palyginti su senamadiškais popieriniais žurnalais. Geriausiu atveju jie leidžia verslui sustingti ir niekaip neprisideda prie jo augimo. Vis daugiau sporto klubų svarsto pasinaudoti specialiu IT įrankiu – automatine apskaita.

Sąveika su klientais vaidina didžiulį vaidmenį bet kuriame kūno rengybos klube. Jie sudaro šio tipo verslo pagrindą. Kai kasdienių lankytojų skaičius viršija penkiasdešimt ar šimtą, joks vadovo bloknotas ar spalvoti lipdukai ant monitoriaus nebegali pasiekti visos paskirties ir tikslinės apimties, net ir kasdien, ką jau kalbėti apie ilgalaikės plėtros strategijos tinkamumą. centras! Klientams buhalterija tampa didžiuliu galvos skausmu. Jei fitneso klubo verslininkas yra pasiryžęs augti ir tobulėti, jis turėtų prisiminti kiekvieną lankytoją, pasakyti per gimtadienį, kada baigsis fitneso klubo kortelės galiojimo laikas ir pan. Jei šias buhalterines užduotis patikėsite vadovams, jie tikrai kažką pamirš, o toks užmaršumas sistemoje lemia spragas fitneso klubo biudžete. Atidavęs tai automatinei apskaitai, verslininkas gali būti ramus – nebus pamirštas nė vienas lankytojas.

Sporto klubo valdymo ir apskaitos automatizavimo programa kompleksiškai išsprendžia keletą problemų, kurios yra svarbios bet kurioje apskaitoje. Jis automatiškai fiksuos bilietus, plastikines korteles ir abonementus, skaičiuos klientus ir išryškins nuolatinius klientus, naujokus, atsitiktinius lankytojus ir tikrus profesionalus iš visos lankytojų bazės. Programinė įranga perima finansinę apskaitą, sandėlio valdymą; Tai labai palengvins klubo darbuotojų gyvenimą. Bent jau kalbant apie popieriaus naštos mažinimą visiems. Nereikės ruošti dokumentų ir rašyti ataskaitų rankiniu būdu – apskaitos programa visa tai atlieka automatiškai. Tačiau efektyviam šios verslo srities valdymui nepakanka rasti tinkamą automatinio užsakymų formavimo ir medžiagų sekimo apskaitos programą. Mums reikia specialios apskaitos programinės įrangos. Spręskite patys: transporto zonoje programoje turi būti atsižvelgta į techninę apžiūrą ir remontą, restorane – kiekvienas maisto produktas yra apskaitomas, o sporto klube būtinas individualus požiūris į kiekvieną lankytoją!

USU įmonės specialistai, atsižvelgdami į pagrindinius šios srities poreikius, reikalavimus ir ypatumus, parengė pažangios plėtros ir biudžeto kontrolės apskaitos programą būtent sporto klubams. Programa visapusiškai padeda automatizuoti ne tik klubo lankytojų, bet ir visų kitų jo veiklos sričių apskaitą. USU-Soft padeda greitai sujungti skirtingus įmonės klubus ar filialus net jei jie yra skirtinguose miestuose, skirtingose laiko juostose ar skirtingose valstijose. Tai padeda kiekvienam darbuotojui greitai keistis informacija su kolegomis. Įvairių filialų lankytojai skaičiuojami vienoje klientų duomenų bazėje. Galų gale lankytojams tai taps pelninga – jie galės nusipirkti abonementą iš vienos salės, o užsukti į kitą arčiau namų. USU-Soft programa aiškiai apibrėžia darbuotojų pareigas, seka jų veiklą ir stebi jų darbo kokybę. Esant poreikiui, sistema tiksliai primena Jūsų darbuotojams apie pamirštas ir neatliktas užduotis. Sistema galima nesunkiai patikėti valdyti žmonių srautus – ji nuskaito brūkšninius kodus iš kortelių ir abonementų. Jūsų verslo automatizavimas atveria puikias perspektyvas!

Peržiūrėjome daug programų, panašių į mūsų produktą, ir padarėme išvadą, kad mūsų programa tikrai įgijo daug aspektų. Stengėmės sukurti kažką ypatingo ir daugiafunkcio. Mes tai pasiekėme. Didelis mūsų klientų skaičius ir jų teigiami atsiliepimai yra pakankamas programos kokybės įrodymas. Jei pasirinksite mus, mes visada susisieksime ir padėsime bet kokiu būdu. Sąlygos ir sąlygos aptariamos individualiai su kiekvienu klientu. Esame pasirengę išpildyti bet kokius pageidavimus. USU-Soft yra tai, apie ką svajojate ir dar daugiau!

Yra daug įmonių, kurioms trūksta kontrolės resursų, kurių pakaktų aprėpti visą įmonės veiklą, rengti ataskaitas ir kontroliuoti viską, ką reikia peržiūrėti vadovybei. Gaila, kad žmonės vis dar nežino, kad yra šios ligos tabletės, vadinamos kontrolės ir valdžios stoka. Ši piliulė yra vieno patikimiausių USU-Soft specialistų programuotojo kūrimo automatizavimo programa! Jos veikimo būdas, duomenų analizės ir ataskaitų rengimo rezultatai patenkins bet kurį verslininką. Programa daro stebuklus tikslumo, greičio ir patikimumo atžvilgiu!