Programinė įranga
  1. Home Verslo automatizavimas
  2.  › 
  3. Programos verslo automatizavimui
  4.  › 
  5. Programa sporto klubui

Programa sporto klubui



  • Autorių teisės saugo unikalius verslo automatizavimo metodus, kurie naudojami mūsų programose.
    Autorių teisės

    Autorių teisės
  • Esame patvirtintas programinės įrangos leidėjas. Tai rodoma operacinėje sistemoje, kai vykdomos mūsų programos ir demonstracinės versijos.
    Patvirtintas leidėjas

    Patvirtintas leidėjas
  • Dirbame su organizacijomis visame pasaulyje nuo mažų įmonių iki didelių. Mūsų įmonė yra įtraukta į tarptautinį įmonių registrą ir turi elektroninį pasitikėjimo ženklą.
    Pasitikėjimo ženklas

    Pasitikėjimo ženklas
 
Programa sporto klubui
 
Palyginkite konfigūracijas

Palyginkite programos konfigūracijas

Atskirame puslapyje galite palyginti skirtingų konfigūracijų programinės įrangos funkcijas.

Kaina

Programinės įrangos kaina

Jūs mokate tik vieną kartą. Nėra mėnesinių išmokų!


Mūsų organizacijos automatizavimas yra visapusiška investicija į jūsų verslą!

Dedikuoto serverio nuoma

Jei reikia, užsisakykite virtualaus serverio nuomą

Pažvelkite į keletą priežasčių, kodėl jums gali prireikti debesies serverio.

Nemokamas atsisiuntimas

Nemokamas atsisiuntimas

Galite atsisiųsti programą nemokamai ir dirbti demonstraciniu režimu


Paleisdami programą galite pasirinkti kalbą.

Pirkite programą

Pirkite programą

Norėdami įsigyti programą, galite parašyti mums laišką arba žinutę per pasiuntinius

Programinės įrangos tobulinimas

Jei norite kitos programos, galite pasirinkti iš daugybės paruoštų projektų. Taip pat yra galimybė sukurti programinę įrangą pagal užsakymą.

Pasirinkite kitą programą

Dirbdami su sporto klubo kontrole susiduriame su sunkumais sudaryti trenerių ir sporto salių tvarkaraštį, o tai dažnai yra sudėtingas procesas. Žmogus daro klaidų apskaitoje arba daugiau laiko praleidžia sporto klube. Naudodamiesi mūsų kūno rengybos klubo programa, tai atliksite keliais paspaudimais. Susidūrę su sporto klubo automatizavimu, galite pasikliauti mūsų sporto klubo programa ir dirbti su klientais, įranga ir abonementais. Sporto klubo programoje pateikiamas patogus kiekvieno asmens abonementų aprašymas, konkreti informacija apie abonementus, jų kainą ir trukmę. Sporto salės ir jos abonementų valdymas programoje vykdomas taip: Jei kas nors iš Jūsų perka abonementą iš anksto arba dovanų, Jūs naudojate užpildytą laukelį, kurį tiesiog nurodote. abonementų pradžios ir pabaigos datos. Dėl to jūs turite patogų stalą, kuriame galite sekti būseną, mokėjimą, apsilankymų pradžią ir pabaigą. Prisidėdami prie atidesnio kūno rengybos centro stebėjimo, prireikus taip pat galite rašyti pastabas. Darbas su sporto klubo programa bus greitas ir lengvas.

Sporto centro programa yra labai lanksti ir unikali; Visi nustatymai sporto klubo programoje atliekami individualiai. Norėdami valdyti sporto klubą, turite išlaikyti ne tik klientų bazę, bet ir samdinių veiklą. Mūsų programa klubui gali jums pasiūlyti šią galimybę. Sporto klubo apskaita vykdoma per duomenų įvedimą tiek finansiniais, tiek kitais aspektais, taip pat turite galimybę generuoti įvairaus tipo ataskaitas. Galvojate apie savo klientus, galvodami apie sporto klubo kokybės valdymą. Klientų duomenų bazės registravimo paprastumas, klientų automatizavimas, vizitai, mokėjimų apskaita ir daugelis kitų dalykų Jūsų versle – visa tai mūsų sporto klubo programa.

Dėl bet kokių veiksmų, kurių imamasi programoje, sukuriama daug skirtingų finansinių ataskaitų. Pagrindinė yra mokėjimų ataskaita. Su jo pagalba galite realiu laiku matyti bet kokių grynųjų pinigų ir banko sąskaitos likučius, matyti bendrą pinigų įplaukų ir išmokėjimų apyvartą, o prireikus patikrinti likučius detaliu sąskaitos išrašu. Jei turite skyrių tinklą, galite matyti visus filialus vienu metu. Tačiau kiekviena šaka mato tik savo finansus. Gautas lėšas galima analizuoti pagal teikiamas paslaugas. Šioje ataskaitoje parodyta, kiek kartų ir kokia paslauga buvo parduota, kiek pinigų uždirbote iš tos paslaugos ir kiek kainuoja individuali paslauga. Jei įsigijote specialią įrangą ar pasamdėte papildomus darbuotojus grupinei paslaugai teikti, nesunkiai pamatysite, kiek atsipirko jūsų investicijos.

Be to, galite lengvai patikrinti bet kokią pažangą bet kurioje savo veiklos srityje. Jums bus pateikta kiekvieno aspekto vystymosi dinamika. Programoje taip pat galite skaičiuoti savo išlaidas. Tada galėsite juos geriau valdyti. Matysite bendrą kiekvienos išlaidų elemento sumą ir kiekvieno darbo mėnesio kontekstą, todėl galėsite lengvai sekti plėtros dinamiką. Atkreipkite dėmesį, kad prie kiekvienos ataskaitos pateikiamos skirtingos diagramos ir grafikai. Tai daroma tam, kad galėtumėte pažvelgti į diagramą tik vieną kartą, kad suprastumėte, kas vyksta jūsų įmonėje ir kaip ji vystosi. Žalios linijos rodo pajamas, o raudonos – išlaidas. Kiekvieno mėnesio pelnas apskaičiuojamas automatiškai. Įgyvendinus mūsų programą, jūsų darbas bus lengvesnis.

Galbūt dabar pats laikas modernizuoti savo verslą. Daugelis mano, kad nėra kada rizikuoti, nes ekonomika nestabili, geresnių laikų verta laukti. Daugelis žmonių taip galvoja ir klysta! Sporto paklausa visada didelė, todėl suteikite jam galimybę ir plėtokite savo verslą. Pasinaudokite unikalia galimybe apeiti savo priešininkus. Mūsų programa tai jums garantuoja. Patogus funkcionalumas, unikalus dizainas ir patogi sąsaja bei daugybė ataskaitų – visa tai už priimtiną kainą ir geriausią kokybę. USU-Soft – rinkitės mus ir mes būsime su jumis iki galo!

Daugelis kritikuoja, kai verslininkai nusprendžia diegti naują darbuotojų darbo kontrolės metodą, nes daugelis jų yra linkę laviruoti kūrybinių sprendimų priėmimo kontekste ir vykdyti visišką kontrolę, neturėdami vietos laisvai valiai. Mes visiškai sutinkame su tokiais žmonėmis. Laisvė leidžia dirbti geriau ir leidžia suprasti, kad tokiems klausimams nėra griežtų apribojimų, nes darbo užduočių atlikimo strategijų pasirinkimas yra būdas padidinti darbo našumą, kūrybiškumą ir efektyvumą. Bet tada kyla klausimas – kaip viskas kontroliuojama, jei nepatartina visiškai viską kontroliuoti tradiciniu prasmės būdu? Atsakymas būtų USU-Soft programa, kuri valdo viską, bet tuo pat metu tai daro taip, kad jūsų darbuotojai nebūtų matomi, kad jie nesijaustų stebimi ir pasiekiami. Jie tiesiog įveda tam tikrus duomenis ir tokiu būdu prisideda prie verslo veiklos. Vadovas mato visus rezultatus net nebūdamas darbe, dėka galimybės dirbti nuotoliniu būdu iš bet kurios pasaulio vietos. Darbuotojas jaučiasi laisvas ir dirba geriau. Mūsų siūloma įsigyti sporto klubų programa išsiskiria kokybiškomis savybėmis, derančiomis su moderniais dizaino sprendimais. Atsiliepimai apie kūno rengybos klubo programą yra teigiami ir daro mus geriausiu to, ką darome.