Programinė įranga
  1. Home Verslo automatizavimas
  2.  › 
  3. Programos verslo automatizavimui
  4.  › 
  5. Programa plastikinėms kortelėms

Programa plastikinėms kortelėms



  • Autorių teisės saugo unikalius verslo automatizavimo metodus, kurie naudojami mūsų programose.
    Autorių teisės

    Autorių teisės
  • Esame patvirtintas programinės įrangos leidėjas. Tai rodoma operacinėje sistemoje, kai vykdomos mūsų programos ir demonstracinės versijos.
    Patvirtintas leidėjas

    Patvirtintas leidėjas
  • Dirbame su organizacijomis visame pasaulyje nuo mažų įmonių iki didelių. Mūsų įmonė yra įtraukta į tarptautinį įmonių registrą ir turi elektroninį pasitikėjimo ženklą.
    Pasitikėjimo ženklas

    Pasitikėjimo ženklas
 
Programa plastikinėms kortelėms
 
Palyginkite konfigūracijas

Palyginkite programos konfigūracijas

Atskirame puslapyje galite palyginti skirtingų konfigūracijų programinės įrangos funkcijas.

Kaina

Programinės įrangos kaina

Jūs mokate tik vieną kartą. Nėra mėnesinių išmokų!


Mūsų organizacijos automatizavimas yra visapusiška investicija į jūsų verslą!

Dedikuoto serverio nuoma

Jei reikia, užsisakykite virtualaus serverio nuomą

Pažvelkite į keletą priežasčių, kodėl jums gali prireikti debesies serverio.

Nemokamas atsisiuntimas

Nemokamas atsisiuntimas

Galite atsisiųsti programą nemokamai ir dirbti demonstraciniu režimu


Paleisdami programą galite pasirinkti kalbą.

Pirkite programą

Pirkite programą

Norėdami įsigyti programą, galite parašyti mums laišką arba žinutę per pasiuntinius

Programinės įrangos tobulinimas

Jei norite kitos programos, galite pasirinkti iš daugybės paruoštų projektų. Taip pat yra galimybė sukurti programinę įrangą pagal užsakymą.

Pasirinkite kitą programą

Plastikinių kortelių naudojimas leidžia daugeliui sporto įstaigų tapti modernesnėmis ir automatizuotomis. Tačiau susidūrusi su tokia sunkia užduotimi kaip plastikinių kortelių apskaita, vadovybė atsisako gaišti papildomo laiko. Tačiau automatizuodami plastikines korteles galite pasiekti daugiau sėkmės paslaugų rinkoje. Mūsų plastikinių kortelių programoje galite lengvai optimizuoti savo verslą ir naudoti ją tiek plastikinių kortelių apskaitai ir klientų duomenų bazei tvarkyti, tiek mokėjimo operacijoms. Kitaip tariant, įvairių tipų plastikinių kortelių naudojimas yra viena iš mūsų programos galimybių. Tvarkyti plastikines korteles sporto centre nebėra neįmanomas malonumas. Naudodamiesi programa galite automatizuoti visą apskaitos sistemą savo įstaigoje ir ieškoti pagal brūkšninį kodą.

Tikrindami plastikines korteles, galite patikrinti ir klientų duomenų bazes. Atidžiau pažvelkime į plastikinių kortelių naudojimą mūsų programoje, kuri padeda palaikyti klientų duomenų bazę. Dažnai gaištame laiką laukdami, kol klientas bus rastas duomenų bazėje. Bet jei su įranga paleidžiate plastikinių kortelių programą, darbas su plastikinėmis kortelėmis ir klientais tampa greitesnis – tai didžiulis privalumas ir puiki reklama jūsų įstaigai. Mūsų plastikinių kortelių automatizavimo programoje akimirksniu matote kliento duomenis, kiek užsiėmimų jis lankys, kiek sumokėjo, kiek mokės, kokius kursus išklausė. dalyvauti ir pan. Visa tai daroma naudojant programą, paprastą įrangą ir kelias sekundes! Apskritai duomenis galite ne tik matyti, bet ir redaguoti. Sutaupote laiko dirbdami su plastikinių kortelių programa. Galite atsisiųsti plastikinės kortelės programą kaip demonstracinę versiją iš mūsų svetainės. Plastikinių kortelių automatizavimas – greitas sprendimas!

Programa renka statistiką, kurioje administratorius realiu laiku mato, kurios kūno rengybos sritys jūsų organizacijoje yra paklausesnės, o kurios – ne. Jis mato reklamos efektyvumą ir paslaugų kokybės įvertinimą, aiškiai supranta, kas yra tikslinė auditorija ir žino, ko iš tikrųjų nori. Be lankytojų aktyvumo ir apsilankymų statistikos, USU-Soft programa parodo daug informacijos apie realią situaciją sporto centre. Kaip ir šachmatų lentoje, pagrindinės detalės – finansai, sandėliai, prekyba prekėmis, darbuotojų veikla ir klientų duomenų bazės būklė – visa tai nuspėja ir dėl to galite greitai priimti reikalingus vadovybei sprendimus. Turint tiek informacijos beveik neįmanoma padaryti neteisingo žingsnio. Šiame žaidime galite būti tikri, kad pranešite savo varžovui apie rungtynes!

USU-Soft turi greitą paleidimą, paprastą ir nesudėtingą sąsają, todėl jūsų kūno rengybos klubo darbuotojai greitai išmokomi dirbti su programa. Galima nustatyti programų valdymą įvairiomis pasaulio kalbomis – vienu ar keliomis kalbomis vienu metu. Demonstracinė versija yra mūsų įmonės svetainėje. Jį galima atsisiųsti nemokamai, kad sužinotumėte apie verslo automatizavimo galimybes. Mūsų ekspertai nuotoliniu būdu atsisiųs visą fitneso programos versiją internetu. Šis būdas laikomas greičiausiu ir efektyviausiu, nes taupo pagrindinį kiekvieno išteklį – laiką.

Siūlome daug funkcijų. Be kliento vardo, skambinant iššokančioje kortelėje gali būti ir kitos naudingos informacijos: ar klientas šiuo metu lanko užsiėmimus, ar turi skolų, pas ką lankėsi paskutinis, kokius pageidavimus aplankė, ar buvo probleminis klientas. . Jūsų vadovas nepraleis ilgiau nei sekundę ieškodamas informacijos, o tai reiškia, kad jo veikla bus maksimali. Bazinį paketą gali gauti bet kuri jį perkanti organizacija; Priešingai, išskirtinės funkcijos nėra prieinamos kiekvienam. Todėl jis visada išliks privatus. Tie, kurie investuoja į jūsų verslą, gaus daug daugiau. Mūsų aukščiausios kokybės programa yra investicija į jūsų verslą ir plėtrą.

Sportuoja daugelio kartų atstovai. Šiandien sportas priimtas kaip tam tikra kultūra, kurios reikia laikytis norint būti laimingam. Sveikas kūnas turi sveiką sielą! Tačiau tam, kad žmonės eitų į jūsų sporto klubą, reikia stengtis ir daryti viską, kas įmanoma, kad būtumėte geresni ir sėkmingesni už konkurentus. Ar žinote, kaip tai padaryti? Mes jums duosime užuominą ir parodysime! Tiesiog susisiekite su mumis ir gausite individualų požiūrį bei visą reikiamą informaciją. Mes padėsime jums įgyvendinti visas jūsų svajones. Atėjo laikas modernizuoti savo verslą. Ir geriausia tai daryti su mumis. Kas yra plastikinė kortelė ir kokia jos svarba fitneso klubo organizavime? Kokia priežastis, kodėl tiek daug žmonių, kurie nuolat lankosi sporto organizacijoje, mėgsta juos įsigyti? Na, o plastikinė kortelė yra patogus įrankis tiek sporto centro vadovui, tiek klientams. Pirmoji sulaukia nuolatinių klientų, kurie tik lankosi šioje įstaigoje ir neina pas konkurentus. Programa gali parodyti reikšmingus rezultatus efektyvumo rodiklių kontekste, taip pat užtikrinti visišką darbuotojų darbo, medžiagų judėjimo ir kt. Pasinaudokite tokia galimybe ir susisiekite, kad sužinotumėte daugiau šia tema.