Programinė įranga
  1. Home Verslo automatizavimas
  2.  › 
  3. Programos verslo automatizavimui
  4.  › 
  5. Programa sportui

Programa sportui



  • Autorių teisės saugo unikalius verslo automatizavimo metodus, kurie naudojami mūsų programose.
    Autorių teisės

    Autorių teisės
  • Esame patvirtintas programinės įrangos leidėjas. Tai rodoma operacinėje sistemoje, kai vykdomos mūsų programos ir demonstracinės versijos.
    Patvirtintas leidėjas

    Patvirtintas leidėjas
  • Dirbame su organizacijomis visame pasaulyje nuo mažų įmonių iki didelių. Mūsų įmonė yra įtraukta į tarptautinį įmonių registrą ir turi elektroninį pasitikėjimo ženklą.
    Pasitikėjimo ženklas

    Pasitikėjimo ženklas
 
Programa sportui
 
Palyginkite konfigūracijas

Palyginkite programos konfigūracijas

Atskirame puslapyje galite palyginti skirtingų konfigūracijų programinės įrangos funkcijas.

Kaina

Programinės įrangos kaina

Jūs mokate tik vieną kartą. Nėra mėnesinių išmokų!


Mūsų organizacijos automatizavimas yra visapusiška investicija į jūsų verslą!

Dedikuoto serverio nuoma

Jei reikia, užsisakykite virtualaus serverio nuomą

Pažvelkite į keletą priežasčių, kodėl jums gali prireikti debesies serverio.

Nemokamas atsisiuntimas

Nemokamas atsisiuntimas

Galite atsisiųsti programą nemokamai ir dirbti demonstraciniu režimu


Paleisdami programą galite pasirinkti kalbą.

Pirkite programą

Pirkite programą

Norėdami įsigyti programą, galite parašyti mums laišką arba žinutę per pasiuntinius

Programinės įrangos tobulinimas

Jei norite kitos programos, galite pasirinkti iš daugybės paruoštų projektų. Taip pat yra galimybė sukurti programinę įrangą pagal užsakymą.

Pasirinkite kitą programą

Sportas visada bus aktualus, nes tai vienas efektyviausių būdų būti sveikiems ir laimingiems. Tai tampa ypač aktualu dabar, kai dauguma žmonių dirba sėdėdami prie kompiuterių. Poilsis naudojant priešingą veiklą yra įprasta praktika, padedanti kūnui pasveikti ir nusiteikti teigiamoms mintims. Visur veikia įvairūs skyriai, sporto klubai, sporto salės, baseinai, jogos centrai, šokių studijos, kad sportinė veikla būtų sisteminga, reguliari ir duotų geriausius rezultatus. Kiekvienas gali rasti užsiėmimą, kuris atskleis visus jo talentus. Šiose vietose patyrę treneriai pasakys, kaip svarbu planuoti sportinę veiklą ir patars, kaip geriausiai organizuoti savo veiklą. Dažniausiai pirmą kartą atsidarius sporto įstaigoms nelabai rūpi apskaitos ir tvarkymo būdai bei įrankiai. Programa yra pažangi ir patikima.

Tačiau po metų ar dvejų, kai klientų srautas tampa per didelis, kad organizacijos darbuotojai galėtų susidoroti su augančiu poreikiu apdoroti informaciją, vadovybė pradeda svarstyti apie verslo veiklos automatizavimą ir sporto objekto valdymą. Kartais turėdami ribotą biudžetą jie bando atsisiųsti nemokamų sporto programų iš interneto, kad galėtų vykdyti savo verslą. Laikas bėga ir atrodo, kad nemokama sporto programa nepateisina lūkesčių. Kartais po pirmojo nemokamos kūno rengybos programos nesėkmės gali būti prarasti visi duomenys. Turėtumėte žinoti, kad kokybiška klubo valdymo programa nėra nemokama. Tada prasideda tinkamos sporto programos paieškos. Paprastai pagrindinis reikalavimas tokiai programai yra prieinamas kainos ir kokybės santykis bei jos įsisavinimo paprastumas. Tuo tarpu programa sulaukė daugelio organizacijų visame pasaulyje pasitikėjimo.

Kokybiška sporto apskaitos programa turėtų turėti galimybę saugoti duomenis ilgą laiką ir turėti atsarginę programos kopiją, kad prireikus duomenis būtų galima lengvai atkurti. Visas šias savybes mūsų ekspertai išugdė kurdami USU-Soft sporto apskaitos programą. Pagrindinis jo skirtumas nuo analogų yra sąsajos paprastumas ir patikimumas. Tai leidžia sporto programai valdyti jūsų įmonės veiklą ir padeda vos per kelerius metus tapti lyderiu savo šalyje ir užsienyje. USU-Soft programa gali būti lanksčiai koreguojama pagal visus jūsų įmonės poreikius ir struktūrą.

Fizinis aktyvumas yra gana normalus reiškinys, būdingas visoms gyvoms būtybėms, įskaitant žmones. Buvome sukurti atsižvelgiant į tai, kad daug bėgiosime, judėsime ir nuolat stengsimės išlikti gyvi. Šiuolaikiniame pasaulyje tai tapo visiškai nereikalinga. Daugelis žmonių visą dieną dirba biure prie kompiuterių. Jie praleidžia valandas toje pačioje pozicijoje, dažnai dirba monotonišką darbą. Kur tai veda? Dėl sveikatos problemų: regėjimo, sąnarių, kraujotakos ir kt. Laimei, problemą išspręsti gana paprasta – užtenka porą kartų per savaitę nueiti į sporto salę (o idealiu atveju – šiek tiek fizinės veiklos kasdien). sveikatos problemos amžinai. Šiuolaikinėje sporto industrijoje galite rasti įvairios fizinės veiklos – bėgimą, plaukimą, imtynes, kultūrizmą ir daug daugiau. Galite pasirinkti sau tinkamiausią. O gal nori kelių iš karto? Jokių problemų su mūsų programa! Tai rodo, kad sporto paklausa tik didės. Ateityje daugės intelektualinio polinkio reikalaujančių darbų, o tai taip pat reiškia, kad po treniruotės su galva reikės lankytis sporto salėse.

Jei vis dar kyla abejonių dėl programos, rekomenduojame apsilankyti mūsų oficialioje svetainėje, kurioje rasite visą jus dominančią informaciją, sužinosite nemokamą demonstracinę sporto apskaitos programos versiją ir atsisiųskite ją, kad pamatytumėte ir patikrintumėte visą informaciją . funkcionalumą, kurį jis pasirengęs pasiūlyti. Taip pat susisiekite su mūsų ekspertais, kurie mielai atsakys į visus jums rūpimus klausimus.

Pasaulyje yra daug pomėgių. Kai kurie žmonės domisi fizine veikla ir daro tai savo hobiu, kiek gali. Bet kiekvienas turi mėgstamą sporto rūšį! Tai grupinės pamokos su vienu tikslu – sportuoti – ir visa komanda lankytojų, kuriems labai patinka būti grupėje ir bendrauti su jumis. Tai viena pagrindinių priežasčių, kodėl klientai ateina į tokias įstaigas. Jie ne tik patys naudingi sveikatos ir sveikatingumo varžybose, bet ir leidžia laiką bendraminčių apsuptyje. Tai būdas susirasti naujų įdomių draugų ir dalintis bei aptarti naujienas.

Verta paminėti, kad tai yra patys įdomiausi sporto įstaigų klientai, nes būtent jie beveik dažnai perka sporto klubo nario korteles ir tampa nuolatiniais Jūsų klientais. Kodėl tai taip svarbu sporto organizacijos vadovui? Nuolatiniai klientai yra organizacijos klientų pagrindas. Jie yra nuspėjami ir leidžia sporto bazei įvertinti treniruočių patalpų talpą, kad būtų išvengta vietos trūkumo. USU-Soft programa padės valdyti informaciją ir panaudoti ją savo naudai!