Programinė įranga
  1. Home Verslo automatizavimas
  2.  › 
  3. Programos verslo automatizavimui
  4.  › 
  5. Programa kovos klubui

Programa kovos klubui



  • Autorių teisės saugo unikalius verslo automatizavimo metodus, kurie naudojami mūsų programose.
    Autorių teisės

    Autorių teisės
  • Esame patvirtintas programinės įrangos leidėjas. Tai rodoma operacinėje sistemoje, kai vykdomos mūsų programos ir demonstracinės versijos.
    Patvirtintas leidėjas

    Patvirtintas leidėjas
  • Dirbame su organizacijomis visame pasaulyje nuo mažų įmonių iki didelių. Mūsų įmonė yra įtraukta į tarptautinį įmonių registrą ir turi elektroninį pasitikėjimo ženklą.
    Pasitikėjimo ženklas

    Pasitikėjimo ženklas
 
Programa kovos klubui
 
Palyginkite konfigūracijas

Palyginkite programos konfigūracijas

Atskirame puslapyje galite palyginti skirtingų konfigūracijų programinės įrangos funkcijas.

Kaina

Programinės įrangos kaina

Jūs mokate tik vieną kartą. Nėra mėnesinių išmokų!


Mūsų organizacijos automatizavimas yra visapusiška investicija į jūsų verslą!

Dedikuoto serverio nuoma

Jei reikia, užsisakykite virtualaus serverio nuomą

Pažvelkite į keletą priežasčių, kodėl jums gali prireikti debesies serverio.

Nemokamas atsisiuntimas

Nemokamas atsisiuntimas

Galite atsisiųsti programą nemokamai ir dirbti demonstraciniu režimu


Paleisdami programą galite pasirinkti kalbą.

Pirkite programą

Pirkite programą

Norėdami įsigyti programą, galite parašyti mums laišką arba žinutę per pasiuntinius

Programinės įrangos tobulinimas

Jei norite kitos programos, galite pasirinkti iš daugybės paruoštų projektų. Taip pat yra galimybė sukurti programinę įrangą pagal užsakymą.

Pasirinkite kitą programą

Mūsų kovos klubas ir sporto klubų programa yra naudinga apskaitos vedimo praktika sporto organizacijoje. Praktiška ir įvairiapusė kovos klubo programos sąsaja yra prieinama mūsų ekspertų sunkaus darbo dėka. Ir, žinoma, bus labai malonu vadovauti kovų klubui! Kovos klubo programoje yra papildomų galimybių: treneris dar daugiau dirba su klientu. Turėdami klientų ir trenerių duomenų bazę, galite derinti statistiką, kad pagerintumėte ne tik individualių ar grupinių užsiėmimų tvarkaraštį, bet ir fizinius kliento parametrus. Taigi mes teikiame kokybiškas paslaugas klientams. Pridėjome el. pašto ir SMS pranešimų parinktį, kad kovų klubą būtų lengviau valdyti mūsų kovos klubo valdymo programos pagalba. Naudodami šią funkciją galite pranešti apie mokymus, pasveikinti klientus su gimtadieniu ar kaip nors kitaip pasinaudoti. Kovos klubą reikia kontroliuoti ne tik pagal klientus, bet ir pagal jų abonementus.

Jei dirbate su prenumeratos sistema, rekomenduojame turėti duomenų bazę, kurioje galite nurodyti skirtingus prenumeratos parametrus. Darbas su kovos klubu reikalauja greito klientų aptarnavimo. Galite naudoti kortelių sistemą automatizuodami savo kovos klubą su mūsų kovos klubų valdymo programa. Tai supaprastina vadovo darbą. Jei savo kovos klube parduodate ir treniruotėms skirtas prekes, galite vesti prekių apskaitą parduotuvėje, dirbti su kaina ir parduoti. Mūsų kovos klubų valdymo programoje taip pat galėsite įvesti įvairių tipų ataskaitų teikimą ir pildyti savo duomenų bazę bei apskaitą kaip norite. Ką jūsų versle reiškia jūsų kovų klubo automatizavimas? Tai reiškia viską ir dar daugiau. Tai jūsų sėkmė. Tai jūsų šviesi ateitis! Mūsų kovų klubo programos daugiafunkciškumas yra jūsų darbo patogumas.

Mūsų kovos klubų apskaitos programa yra geras pasirinkimas tiek mažoms organizacijoms, tiek dideliems centrams, kuriuose dirba pardavimų vadovai. Mūsų programa kovos klubams sukurta pagal CRM principą. Tai klientų ir santykių apskaitos sistema. Mūsų programoje taip pat galite pažymėti visus reikiamus klientų kontaktus ir išsaugoti pokalbių su potencialiais klientais rezultatus. Kiekvieno vadovo rezultatus galite pamatyti specialioje programos ataskaitoje. Ataskaita vadinama konversija. Jame galėsite pamatyti, kiek klientų galiausiai užsiregistravo į kursus ir kuri dalis jų atsisakė registruotis. Tai iš karto parodys šaltinius, kuriuos klientai sužinojo apie jus ir kodėl jie atsisakė prisiregistruoti. Jei potencialus klientas turi pagalvoti apie galutinį atsakymą, ar naudotis jūsų paslaugomis, administratoriai gali įtraukti šiuos klientus į specialią skiltį ir ieškoti vėliau.

Jūsų darbuotojai turės galimybę planuoti savo darbą mūsų programoje. Užduočių galite pridėti ne tik sau, bet ir kitiems. Šia funkcija gali pasinaudoti organizacijos vadovas, nes tai, kas tiesiog pasakyta žodžiais, lengvai pasimiršta arba nugirsta. Suplanavę užduotis negalite nuo jų atsitraukti ar atidėti jų vykdymo. Toks visapusiškas požiūris į darbą yra labai efektyvus ir naudingas tiek darbuotojams, nes jie nieko nepamirš, tiek vadovui, galinčiam stebėti bet kokios užduoties vykdymą, tiek naujam personalui, kuris gauna aiškius nurodymus. ką ir kaip daryti. Viskas bus specialiai parašyta programoje.

Daugelis žmonių neįsivaizduoja gyvenimo be sporto. Sportas yra tokia žmogaus veikla, kurios reikia kiekvienam žmogui. Sportas šiais laikais tampa vis populiaresnis. Daugelis žmonių nori turėti gražų kūną. Tai yra mada. Tai yra paslaugų, kurias sporto verslas yra pasirengęs pasiūlyti, vartotojų poreikis. Štai kodėl taip svarbu sekti šiuolaikines tendencijas ir automatizuoti darbus, kad visada išliktume konkurencingi tokių paslaugų rinkoje. USU-Soft yra pasiruošęs jums padėti šiuo klausimu. Ar norite būti sėkmingas? Būkite automatiški naudodami mūsų sukurtą programą!

Kaip atrodo stebėjimo procesas? Kai kurios įmonės nusprendžia išlaikyti kontrolę tradiciniu būdu, samdydamos papildomų darbuotojų. Šie darbuotojai turi tik vieną darbo užduotį – stebėti kitus ir atsiskaityti už kitų darbuotojų veiklą. Kaip jūs suprantate, esminė bet kokios darbo sutarties tarp darbuotojo ir darbdavio dalis yra ta, kad pirmajam už atliktą darbą būtų atlyginama finansiškai. Pastariesiems tai reiškia papildomas išlaidas ir nenumatytus pinigų praradimus. Tai gali sau leisti tik turtingos įmonės. Be to, žinojimas, kad yra kitas žmogus, stebintis visus tavo veiksmus, kartais sukelia netikėtų rezultatų: tai demoralizuoja ir susilpnina norą parodyti puikius rezultatus. Taigi, viskas turėtų būti saikingai. Tuo tarpu, nors turtingos įmonės gali samdyti papildomų darbuotojų, kad galėtų stebėti kitus, jos niekada to nedaro. Jie žino, kad yra kitų, pažangesnių ir naujausių būdų, kaip padaryti tą patį su programa, geriau ir už mažiausią kainą. USU-Soft programa kiekvieną dieną atlieka tą patį darbą už jus nemokamai (sumokate tik vieną kartą ir tada programa pradeda veikti tik jums).