Programinė įranga
  1. Home Verslo automatizavimas
  2.  › 
  3. Programos verslo automatizavimui
  4.  › 
  5. Programa sporto centrui

Programa sporto centrui



  • Autorių teisės saugo unikalius verslo automatizavimo metodus, kurie naudojami mūsų programose.
    Autorių teisės

    Autorių teisės
  • Esame patvirtintas programinės įrangos leidėjas. Tai rodoma operacinėje sistemoje, kai vykdomos mūsų programos ir demonstracinės versijos.
    Patvirtintas leidėjas

    Patvirtintas leidėjas
  • Dirbame su organizacijomis visame pasaulyje nuo mažų įmonių iki didelių. Mūsų įmonė yra įtraukta į tarptautinį įmonių registrą ir turi elektroninį pasitikėjimo ženklą.
    Pasitikėjimo ženklas

    Pasitikėjimo ženklas
 
Programa sporto centrui
 
Palyginkite konfigūracijas

Palyginkite programos konfigūracijas

Atskirame puslapyje galite palyginti skirtingų konfigūracijų programinės įrangos funkcijas.

Kaina

Programinės įrangos kaina

Jūs mokate tik vieną kartą. Nėra mėnesinių išmokų!


Mūsų organizacijos automatizavimas yra visapusiška investicija į jūsų verslą!

Dedikuoto serverio nuoma

Jei reikia, užsisakykite virtualaus serverio nuomą

Pažvelkite į keletą priežasčių, kodėl jums gali prireikti debesies serverio.

Nemokamas atsisiuntimas

Nemokamas atsisiuntimas

Galite atsisiųsti programą nemokamai ir dirbti demonstraciniu režimu


Paleisdami programą galite pasirinkti kalbą.

Pirkite programą

Pirkite programą

Norėdami įsigyti programą, galite parašyti mums laišką arba žinutę per pasiuntinius

Programinės įrangos tobulinimas

Jei norite kitos programos, galite pasirinkti iš daugybės paruoštų projektų. Taip pat yra galimybė sukurti programinę įrangą pagal užsakymą.

Pasirinkite kitą programą

Labai svarbu teisinga sporto centro reklama. Sporto centro valdymas – tikras raktas į sėkmę! Automatizuodami sporto centrą ir apskaitos programą sporto centre, naudodamiesi mūsų sporto centro programa galite įsitikinti, kad pakankamai dėmesio skiriate savo įstaigos rinkodaros ataskaitoms. Tai ypač svarbu daugiaprofiliuose augaluose. Mūsų kūno rengybos centro tvarkaraštyje stebite bet kurios savo paslaugos populiarumą, padedant paskirstyti reikiamą laiką ir valandas, kurias turėtumėte skirti konkrečiai paslaugai.

Sporto klubo apskaitos programa padeda jūsų verslui, rengdama rinkodaros ataskaitas, kad pamatytumėte, kuris skelbimas atneša daugiau klientų ir pajamų. Natūralu, kad kiekviename centre svarbu teisingai vesti finansinę apskaitą. Mūsų kokybiškų patalpų ir personalo kontrolės sporto klubų programa su ataskaitų teikimo sistema ir automatizuota paslaugų ar mokesčių mokėjimo sistema padeda tai padaryti buhalteriui ar vadovui patogiu būdu. Sporto centro kontrolės apskaitos ir valdymo programa skatina tinkamą apskaitą sporto centre. Sporto centro automatizavimas padeda plėtoti verslą. Taip pat Jūsų įstaigos administratoriui tikslinga naudotis sporto centro valdymo ir apskaitos programa, kuri yra automatizuota apskaitos ir klientų duomenų tvarkymo programa. Sporto centro darbas labai sunkus. Kas padės su tuo susitvarkyti paprastai ir patogiai? Bet ar jis taip pat turi puikų funkcionalumą? Mūsų sporto centro kokybės kontrolės ir personalo stebėjimo programa! Sėkminga ši fitneso centro programa!

Pirmasis gero specialisto požymis – jo atnešama nauda įmonei, paskaičiuota pinigine išraiška. Jei darbuotojo atlyginimas yra gabalinis, o ne fiksuotas, sporto centro automatizavimo ir kokybės įrenginių programa jį nesunkiai apskaičiuos automatiškai. Norėdami tai padaryti, tereikia kiekvienam specialistui individualiai nustatyti tam tikrus procentus. Netgi galima patikslinti atlyginimą už įvairias siūlomas paslaugas. Jei turite ne tik savo paslaugą, bet ir prekių pardavimą, bus galima analizuoti kiekvieno pardavėjo darbą. Klasių veiklą matote „Verslo apimties“ ataskaitoje. Paskirstymo ataskaitoje tiksliai parodyta, kaip klasės pasiskirsto tarp darbuotojų. Svarbiausia kiekvieno darbuotojo užduotis, be abejo, yra siekti savo reputacijos. Geriausias būdas tai pamatyti yra klientų elgesys. Kai klientas nuolat kreipiasi į tam tikrą specialistą, tai vadinama kliento išlaikymu. Taip pat galima sekti apsilankymų pas konkrečius darbuotojus dinamiką.

Lyginamojoje ataskaitoje pateikiamas konkretaus darbuotojo apsilankymų per mėnesį skaičius ir palyginimas su kitais darbuotojais. Atminkite, kad visos ataskaitos yra kuriamos su jūsų logotipu ir kitomis nuorodomis. Visos analizės generuojamos bet kokiam laikotarpiui. Tai reiškia, kad galite lengvai analizuoti dieną, savaitę, mėnesį ar net visus metus! Tai gali būti ypač naudinga atliekant finansinę analizę, kuri yra svarbiausias dalykas, kurį turi padaryti organizacija.

Premijų sistema gali būti gera pagalba skatinant klientus apsipirkti daugiau. Jei klientams bus suteiktos premijos, kurias jie galės grąžinti vėliau, jie privers išleisti dar daugiau jūsų centre. Antra pagal svarbą ataskaita – personalo analizė. Kad ir kaip gerai dirbtumėte su žmonėmis kaip organizacija, jūsų darbuotojai atlieka svarbiausius darbus. Sportas – gyvenimo būdas. Be jo sunku jaustis laimingam. Jo nebuvimas jus išsekina. Norėdami to išvengti, žmonės lanko užsiėmimus sporto salėje. Todėl fizinis aktyvumas visada išliks populiarus.

Ši kūno rengybos centro programa turi tiek daug funkcijų, kad jums bus įdomu, ką dar gali padaryti mūsų programa. Tačiau nepaisant visų šių turtų, jums neprireiks kelių valandų, kad suprastumėte visas šios kūno rengybos programos ypatybes. Be to, esame pasirengę suteikti iki 2 valandų nemokamos konsultacijos, kurių pakaks įsisavinti svarbiausias programos savybes. Svarbiausia priimti teisingą sprendimą ir pasirinkti programą, kuri nuves jus ir jūsų verslą į sėkmę. USU-Soft, jūsų kelias į sėkmę!

Noras būti nepriklausomam ir atidaryti savo verslą – apie ką visi svajoja. Tačiau daugumai žmonių šis noras lieka tik svajone. Kodėl vieniems pavyksta pradėti verslą ir tai padaryti sėkmingai, o kiti arba žlunga, arba yra pasmerkti pralaimėti šiuolaikinėmis rinkos sąlygomis, jei pavyks atidaryti nedidelį verslą? Priežastis yra keliuose veiksniuose, kurie turi sutapti. Visų pirma, tai asmeninės žmogaus, norinčio būti verslininku, savybės. Antrasis yra verslo ryšys ir pramonės žinios, į kurias norite įsitraukti. Ir svarbiausia - pasirinkti tinkamą strategiją, kurią plėtos jūsų įmonė. Norėdami pasiekti puikių rezultatų, naudokite geriausias priemones. USU-Soft programa yra tai, ko jums reikia norint pasirinkti tinkamą strategiją, nes ji stebi ir analizuoja viską, ko norite. Nustebsite, kiek ilgai gali išsiplėsti programos galimybės! Įsigiję aplikaciją gausite tai, ko norite – aukščiausios kokybės įrankį ir geriausius efektyvumo bei pelningumo rodiklius.