Programinė įranga
  1. Home Verslo automatizavimas
  2.  › 
  3. Programos verslo automatizavimui
  4.  › 
  5. Programa treniruoklių salei

Programa treniruoklių salei



  • Autorių teisės saugo unikalius verslo automatizavimo metodus, kurie naudojami mūsų programose.
    Autorių teisės

    Autorių teisės
  • Esame patvirtintas programinės įrangos leidėjas. Tai rodoma operacinėje sistemoje, kai vykdomos mūsų programos ir demonstracinės versijos.
    Patvirtintas leidėjas

    Patvirtintas leidėjas
  • Dirbame su organizacijomis visame pasaulyje nuo mažų įmonių iki didelių. Mūsų įmonė yra įtraukta į tarptautinį įmonių registrą ir turi elektroninį pasitikėjimo ženklą.
    Pasitikėjimo ženklas

    Pasitikėjimo ženklas
 
Programa treniruoklių salei
 
Palyginkite konfigūracijas

Palyginkite programos konfigūracijas

Atskirame puslapyje galite palyginti skirtingų konfigūracijų programinės įrangos funkcijas.

Kaina

Programinės įrangos kaina

Jūs mokate tik vieną kartą. Nėra mėnesinių išmokų!


Mūsų organizacijos automatizavimas yra visapusiška investicija į jūsų verslą!

Dedikuoto serverio nuoma

Jei reikia, užsisakykite virtualaus serverio nuomą

Pažvelkite į keletą priežasčių, kodėl jums gali prireikti debesies serverio.

Nemokamas atsisiuntimas

Nemokamas atsisiuntimas

Galite atsisiųsti programą nemokamai ir dirbti demonstraciniu režimu


Paleisdami programą galite pasirinkti kalbą.

Pirkite programą

Pirkite programą

Norėdami įsigyti programą, galite parašyti mums laišką arba žinutę per pasiuntinius

Programinės įrangos tobulinimas

Jei norite kitos programos, galite pasirinkti iš daugybės paruoštų projektų. Taip pat yra galimybė sukurti programinę įrangą pagal užsakymą.

Pasirinkite kitą programą

Tampa labai madinga vadovauti aktyviam gyvenimo būdui. Būtent šis reiškinys paskatino sparčią sporto paslaugų plėtrą įvairiomis kryptimis ir paskatino atsidaryti skirtingus sveikatingumo centrus. Visur atsidaro sporto organizacijos kiekvienam skoniui, auga paklausa kūno rengybos programų rinkoje. Daugelis įmonių šiandien kuria specialias pažangias programas efektyviam įvairių įmonių darbui organizuoti. Kažkas specializuojasi vienoje verslo srityje arba vienos rūšies apskaitoje, o kiti turi galimybių vystytis ir aprėpti visas įmanomas pramonės šakas. Kiekviena sporto salės apskaitos ir valdymo programa turi unikalias funkcijas ir sąsają. Tačiau vienas iš jų ženkliai išsiskiria tarp daugumos sėkmingų inžinerinių sprendimų ir maksimalaus pritaikymo vartotojams. Šios treniruoklių salės kokybės kontrolės ir automatizavimo programos pavadinimas yra USU-Soft. Ši darbuotojų valdymo programa gali pateikti visas jūsų idėjas apie sporto salės programas.

Didelės šios buhalterinės apskaitos ir modernizavimo galimybių programos galimybės yra dėl jos kompetentingo požiūrio ir mūsų ekspertų orientacijos į rezultatą. Pradėkime nuo to, kad USU-Soft automatizavimo ir modernizavimo programa yra labai paprasta naudotis ir jūsų darbuotojai netrunka įgyti įgūdžių joje dirbti. Įdiegęs savo kompiuteryje kokybės vertinimo programą, žmogus gali pradėti dirbti su ja per valandą ar dvi. „USU-Soft“ pažangi programa treniruoklių salei gali būti modifikuojama ir aprūpinta naujomis funkcijomis, atsižvelgiant į jūsų pageidavimus ir jūsų įmonėje nustatyta tvarka. Siūlome Jums patogų mokėjimo planą, į kurį neįeina abonentinis mokestis ir kuris leidžia mokėti tik už tas konsultacijas ir sporto salės programos patobulinimus, kurių Jums reikia.

„USU-Soft“ dėka treniruoklių salės vadovas kontroliuoja kiekvieną darbuotojų aspektą ir jų veiklą. Naudodamasis treniruoklių salei skirta programa kiekvienas darbuotojas planuoja kasdienę veiklą, sudaro tvarkaraštį, pažymi atliktas užduotis ir nuotoliniu režimu paskiria jas kolegoms. Mūsų įmonė garantuoja treniruoklių salėje įvestos informacijos kokybės išsaugojimą. Be to, atsakingi asmenys treniruoklių salėje galės kontroliuoti kiekvieno darbuotojo duomenų prieigos teises. Įvairios ataskaitos padeda organizacijos vadovybei pamatyti įmonės rezultatus ir analizuoti jos efektyvumą. Apžiūra padeda sumažinti arba panaikinti įvairių neigiamų veiksnių įtaką sporto salei. Demonstracinė USU-Soft versija parodo pagrindines sporto salės programos ypatybes. Įdiegę jį savo kompiuteryje iš mūsų svetainės galėsite pasirinkti tinkamiausias savo verslui funkcijas.

Galima ne tik pamatyti kiekvienos šakos lyginamuosius požymius, bet ir analizuoti jos raidos dinamiką laikui bėgant. Pasirinktinėje ataskaitoje rodomas klientų, kurie prisiregistravo, bet nelankė pamokų, sąrašas. Taip pat galėsite išbandyti tuos, kurie ignoruoja kitų tipų užsiėmimus, vykstančius jūsų sporto salėje. Jei savo klientams siūlote lankyti papildomus kursus, tai puiki galimybė žymiai padidinti pardavimus. Ten pritraukti žmones lengva – užtenka gauti nuolaidą, jei perka antrą patiekalą. Tuo pačiu, jei turite pasiūlymų teikti paraiškas tiek vidutinės kainos, tiek aukščiausios klasės segmente, visas pateiktas nuolaidas galite patikrinti specialioje ataskaitoje. Jei norite pamatyti, kuriame kainų segmente jūsų paslaugų perkama daugiausiai, naudokite specialią ataskaitą. Ši analizė padeda matyti kainas, kurių jūsų klientai gali atrodyti nevaldomi.

Ar neseniai atidarėte sporto salę? Nežinote, kaip modernizuoti visos veiklos kontrolę savo klube? USU-Soft parodys, kaip tai padaryti. Sužinosite viską, kas vyksta jūsų įmonėje, o tūkstančiai skirtingų ataskaitų įvairiais aspektais suteiks jums išsamų jūsų verslo plėtros vaizdą. Tik su mūsų programa galėsite aktyviai bendrauti su klientais, kurie visada bus patenkinti jiems teikiama paslauga. Mes automatizavome daug įmonių. Turėdami savo patirtį galime priversti jūsų verslą veikti kaip laikrodis. USU-Soft – automatika kaip šuolis į ateitį!

Apskaičiuoti darbo užmokestį kartais gali būti gana sunku, nes buhalteris turi žinoti atlikto darbo kiekį ir atsižvelgti į priedus už gerą darbą bei gerus klientų atsiliepimus. Įsivaizduokite, kiek nereikalingų judesių ir veiksmų reikia, kad jūsų buhalteris atliktų tokią lengvą užduotį. Nėra prasmės jums skirti darbo jėgos. Kam vargti su šiuo ekspertu, kai darbą galima atlikti greičiau ir be buhalterio pastangų? Ši priemonė vadinama USU-Soft apskaitos programa. Treniruodami savo klientus sporto salėje jūsų darbuotojai užpildo reikiamus duomenis, kurie vėliau įvedami į tinkintą ataskaitą, kurioje tie duomenys struktūrizuojami. Remiantis rezultatais, buhalteriui nereikia skirti daug savo laiko – vienu metu galima matyti ir personalui priklausančią sumą. USU-Soft palengvina. Jei jums patinka ši idėja, susisiekite su mumis!